wlasnie tak jest fajnie tylko ze on ma jakos dziwnie srodek zrobione jakby troszke za dlugo. jakos tak sobie ale wzor swietny
...
Napisał(a)
jeszcze sie zastanawiam czy tył sobie zosatwic czy tez scinac... ale chyba zetne tylko nie na zero tak jak ma z boku tylko troche wiecej ale z kolei krócej niz na samej górze hehe
... no nie wiem jak by to wygladało... dysponuje ktos taka wyobraznia zeby to sobie dobrze obmalowac w myslach ? i pwoiedziec czy mogło by tak byc... bo mam dylemt :D

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
bardzo fajny.. kurcze az sama mam ochote isc do fryzjera ale dostalam zakaz szkoda :(
...
Napisał(a)
http://www.proxi-commerces.fr/images/Image/lui-seul/tribal_adulte-b_G.jpg
Widzisz nawet ktos Ci juz zdj. pstrykna

Widzisz nawet ktos Ci juz zdj. pstrykna

Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
Ale ekstra fruzyrka , wlasnie zastanwiam sie jaki sobie wzorek zrobi i ten koles calkiem fajne wyglada , tylko nie wiem do jakiego fryzjera sie udac w szczecinie by takie cudo mi zrobil.... jak poszlam sie spytac do stylisty to za moje krotkie wlosy chcial 90 zl ( za samo sciecie) <lol> . Moze zna ktos dobrego fryzjera w Szczecinie?:):) pozdrawiam
Anix87
...
Napisał(a)
90zł ??
ja dałem 11zł z wzorkiem, tyle ze ja mam "swojego" fryziera do którego chodze od roku
ja dałem 11zł z wzorkiem, tyle ze ja mam "swojego" fryziera do którego chodze od roku

"only two things are infinite:
the universe, and human stupidity
...and i'm not sure about the universe"
a. einstein
...
Napisał(a)
to taniocha,tylko ze mnie licza jako damskie strzezenie i mam minimum 2-3 razy drozej :P / a nie znasz jakis salonow w szczecinie moze??:D:D
Anix87
...
Napisał(a)
w szczecinie - nie, mieszkam na drugim końcu polski 

"only two things are infinite:
the universe, and human stupidity
...and i'm not sure about the universe"
a. einstein
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
gronkowiec > trądzik
Następny temat