...
Napisał(a)
witam posiadam yohimbine-ex z kilosporte waze okolo 110 kg i chcialem wlasnie zapytac jak to dawkowac bo w necie wiele o tym nie ma jesli chodzi o ta yohimbine z tej firmy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Generalnie dawkowanie joszki przyjęte jest na 0,2mg / kg masy ciała
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
czyli ile kaps na 100kg jesli sa po 2,5mg bo nie chcial bym sie pomylic:)
...
Napisał(a)
Podstawy matematyki się kłaniają, nie rób sobie jaj
Na 10kg / 2mg
Czyli dla 100kg / 20mg
Podziel sobie na 2,5mg, mi wychodzi 8 kaps.
A Tobie jak?

Na 10kg / 2mg
Czyli dla 100kg / 20mg
Podziel sobie na 2,5mg, mi wychodzi 8 kaps.
A Tobie jak?

...
Napisał(a)
no tak wychodzi ale zalecenie od tego producenta jest 1 lub 2 dziennie wiec 8 to tak troszke nie za duzo
...
Napisał(a)
No to albo pytasz jak dawkować albo czytasz etykietę. Pogodzić się tego nie da.
...
Napisał(a)
Najlepiej to brać w czasie gdy we krwi jest mało insuliny, np. przed potreningowymi aero lub przed pierwszym posiłkiem; na noc nie, bo nie uśniesz długo;
Dieta IF jest świetna do tego - jeśli okno kaloryczne wypada powiedzmy od 12-18(20), wstajesz o 6-7 o odrazu po porannym ogarnięciu strzelasz yohę; aha - dawkowanie podskórne jest chyba mniejsze niż oral - po 5mg już nieźle trzepie - połączenie z clenem jest świetne (leki działają synergistycznie - clen to agonista rec. beta2, a joha to antagonista alfa2 - oba środki trochę inny mechanizm działania - dobrze się uzupełniają)
Dieta IF jest świetna do tego - jeśli okno kaloryczne wypada powiedzmy od 12-18(20), wstajesz o 6-7 o odrazu po porannym ogarnięciu strzelasz yohę; aha - dawkowanie podskórne jest chyba mniejsze niż oral - po 5mg już nieźle trzepie - połączenie z clenem jest świetne (leki działają synergistycznie - clen to agonista rec. beta2, a joha to antagonista alfa2 - oba środki trochę inny mechanizm działania - dobrze się uzupełniają)
...
Napisał(a)
tylko ja to w innym celu stosuje mialem problem z erekcjia po prostu chce rozszerzyć maczynia
...
Napisał(a)
Yohimbina poprawia libido tylko u ok. 25% osób. Samo rozszerzenie naczyń niekoniecznie poprawi Twój stan ale możesz spróbować. O dawkowaniu itd. poczytaj TUTAJ
Zmieniony przez - mdma85 w dniu 2013-11-11 04:12:21
Zmieniony przez - mdma85 w dniu 2013-11-11 04:12:21
...
Napisał(a)
jeslo chodzi o badania to libido mam 6,2 w skali max do 8,6 to duzo ale test niski po zbiciu prolaktyny nie skoczyl do gory ,przy takim lh jak ja mam test powinien byc min 7 wiec teraz szukam innych rozwiazan
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!