...
Napisał(a)
Witam poszukuję odpowiedzi na pytanie z czym najlepiej połączyć clenbuterol? z góry dziękuje za odp.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z dietą
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
jak wyżej i jeszcze 1,5 h aerobów dziennie!!!!
Qla jest kształtem idealnym a ideał jest marzeniem każdego z nas :)
...
Napisał(a)
clenbuterol mozna praktycznie laczyc z wieloma srodkami ssa, w zaleznosci od celu jaki chcesz uzyskac ;)
...
Napisał(a)
clen
a jaki cel bo zastosowanie clenu jest w kilku wersjach jesli chodzi o palenie tłuszczu to tak jak flex1976 dieta odpowiednia + clen robi fajnie
Matikr
1,5h aero
bez przesady nawet dzielac to na 2 razy wyjdzie po 45min ja robie raz dziennie od dzis 4kg nie wiem ile czasu ale wczesniej biegałem po 1x20min i byłem zadowolony a 2x45min to juz naprawde przed samym finito ale nie teraz na poczatku no chyba ze sa to lajtowe aero jak jazda rowerem bo wchodzenie po schodach bieg wchodzenie pod wielka skarpe to tyrania dla organizmu i na poczatku te 20min raz dziennie starczy chyba ze ktos ma za***ista forme
a co do palenia tłuszczu to ogladałem na discovery o kolesiu 17g płynoł 6kg tłuszczu spalił

a jaki cel bo zastosowanie clenu jest w kilku wersjach jesli chodzi o palenie tłuszczu to tak jak flex1976 dieta odpowiednia + clen robi fajnie
Matikr
1,5h aero

a co do palenia tłuszczu to ogladałem na discovery o kolesiu 17g płynoł 6kg tłuszczu spalił

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!