tak jak w temacie nie orjętujecie się z kąt można skołować obciążenie próbowałem promocji na PKP ale u mnie się wycwanili i przyspawali i zalali pianka :/ podajcie inne pomysły :P:P:P:P czekam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Weź dwa pustaki zrób dziury i masz obciążenie albo przywiąż sznurkiem dwa wiadra z piachem do gryfu i już i usypuj ile chcesz żeby zrobić tyle kg ile chcesz
...
Napisał(a)
za sklepu
a tak powaznie to przydal by sie dostep do tokarki. ja osobiscie czesc kupilem , 2 x 13kg koles wytoczyl mi w warsztacie samochodowymna za 0,7l. dostep do tokarki łatwo skołowac ( wystarczy popytac) gorzej jak nie mają tam z czego wytoczyc i musisz sam skołować materiał , wtedy mozesz popytac na złomie , moze Ci cos w miare tanio sprzeda. znajomy zrobil forme i zalal cementem, miał rowniez stare felgi do malczana- również zacementował
kombinuj , powodzenia :)

Upadłem! Nikt nie poda ręki?!! Nie szkodzi! SAM WSTANE! ... SILNIEJSZY!!!
...
Napisał(a)
kurde były juz tematy o tym
do rzeczy z torów za******l z lini trakcyjnych przerobisz otwor na tokarce 2 krążki za***iesz i masz 60 kilo obciążenia
do rzeczy z torów za******l z lini trakcyjnych przerobisz otwor na tokarce 2 krążki za***iesz i masz 60 kilo obciążenia
...
Napisał(a)
ja mam tarcze hamulcowe
I mi to nie przeszkadza. Cięzar to cięzar. Nie ważne jak wygląda. tarcze hamulcowe nawet możesz za darmo skołowac.

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
przypomnialo mi sie na zlomie w silnikach jest takie kolo (niepamietam jak sie nazywa) wazy 10 kilo bodajże i ma otwór juz zrobiony
)

...
Napisał(a)
niezly pomysl planuje sie z kolegą przejechac na szrot jak myślicie znajde cos tam??
...
Napisał(a)
o wpadłem na pomysła co myślicie o tym ze jak przy blokach są od gazu takie okrągłe przykrywki nie wiem dokładnie ale może maja ze 3cm szerokości i jakieś 15cm średnicy pozostaje tylko wywiercić dziurę i jest :P jak myślicie??:):):):)
...
Napisał(a)
dobry pomysł. moze sam sie wybiore

Upadłem! Nikt nie poda ręki?!! Nie szkodzi! SAM WSTANE! ... SILNIEJSZY!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Beczka śmiechu : )
Następny temat