Szacuny
2
Napisanych postów
59
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3829
Witam,
troche nie na temat ale... ;)
od kilku lat mam zawsze zatkana jedna dziurke w nosie, raz prawa, raz lewa, nie wiem od czego to zalezy...
jezeli przyjmiemy, ze 100% to dziurka zatkana na fulla(tak, ze nie mozna w ogole pobrac powietrza) to ja mam tak srednio z 70%, nigdy mi nie schodzi do 0%, czasem mam nawet z 90%
takie cos jest chyba przy zatokach ale jak sie pochylam to mnie nic tam nie boli, glowa tez mnie nie boli...
moze ktos mial cos takiego??
acha na pewno to nie jest od treningu, bo mialem to kilka lat wczesniej niz zaczalem cwiczyc...
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
238
niech cie skieruja na plukanie zatok to powinno pomoc......
polezysz z 10 min na lozku a mila pielegniarka bedzie ci wlewac plyn do jednej dziurki a potem bedzie wyplywac drugo dziurka a ty w tym czasie bedziesz mowic takie smieszne slowa "kukolka""coco-cola" zabieg robiony mialem dosc dawno i ostanio nie mialem wiekszych problemow z tym
pzdr;)
Szacuny
1
Napisanych postów
65
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4330
zapewne masz krzywą przegrodę nosową... tez to mam za rok jak bede miał 18 lat wybieram sie na operacje z tego co mi lekarz mówil nie powinno sie wczesniej operowac pozdro
Szacuny
11
Napisanych postów
93
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3442
A mnie się zatkała dziurka w h..u i nie mogę siknąc A tak na poważnie - czasem się tak dzieje jak w zatokach nosowych zrobi się przetoka - taki syf może przeszkadzać w oddychaniu. Z tego co wiem mozna to wysuszyć antybiotykami.