Witam. Nie wiem gdzie mam się udać z takim pytaniem. Potrzebuję czegoś co wyciszy otoczenie bym mógł się w spokoju uczyć w akademiku a słyszałem że zatyczki itp są szkodliwe
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pod jakim względem szkodliwe ? one nie są wpychane na silę tylko dość luźno w uchu leżą w dodatku przecież nie będziesz z tym pól dnia chodził a patrząc na Twój problem chyba innego rozwiązania nie ma , przerabiałem coś podobnego.
1
...
Napisał(a)
Kiedyś słyszałem że coś z ciśnieniem się dzieje w głowie czy coś takiego. Polecasz mi jakieś dobre? Cena nie gra roli. Uczę się przynajmniej parę h dziennie więc fajnie by było gdyby były wygodne :)
...
Napisał(a)
Są szkodliwe pod względem takim, że zaburzają ciśnienie w uszach. Udasz się do pierwszego z boku laryngologa to usłyszysz 2 zakazy - nie używać patyczków kosmetycznych oraz zatyczek do uszu.
W usa kiedyś ponoć wymyślili zatyczki regulujące/wyrównujące ciśnienie w uszach, nie wiem czy takowe są dostępne w pl. Trzeba by się rozejrzeć i popytać po aptekach sklepach med.
W usa kiedyś ponoć wymyślili zatyczki regulujące/wyrównujące ciśnienie w uszach, nie wiem czy takowe są dostępne w pl. Trzeba by się rozejrzeć i popytać po aptekach sklepach med.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Zatyczek używałam jakieś 2,3 lata, w tym czasie pobolewały mnie czasem uszy, a skończyło się na zapaleniu ucha. Laryngolog odradził mi korzystanie z zatyczek i rzeczywiście od tamtej pory problemów z uchem brak, więc myślę, że jeśli masz 'wrażliwe' uszy to może lepiej znaleźć inne rozwiązanie 

...
Napisał(a)
krzykacz gadałem ostatnio z laryngologiem o tych patyczkach i to jest nie prawda. co do korkow to fajne sa takie plastelinowe używałem kilka lat i wszystko ok
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!