czytałem gdzies ze włosy mozna usunąć za pomocą wody utlenionej? czy to prawda? i czy np jeśli jestem opalony to czy od H2O2 opalenizna nie zejdzie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
woda utleniona ma własciwosci utleniajace wlosy i rozjasnia je,ta metode stosuje sie w przypadku wystepowania "wąsika" u kobiet.A co chcesz rozjasniac?Opalenizna nie zejdzie nie boj sie.
...
Napisał(a)
tylko uważaj, bo jak weźmiesznieodpowiedni roztwor to wlosy z czarnych zrobią ci się typowo żółte. Ja np. na nadmiar wody utlenionej mam uczulenie takze ten zabieg odpada.
...
Napisał(a)
chodzi mi o klatke piersową ale myślalem ze one sie rozpuszczają. Chyba zostane przy wosku :)
...
Napisał(a)
sama nazwa mówi za siebie : utleniona, czyli utlenia a nie rozpuszcza
podziwiam cię za wytrzymałość, bo ja bym nie mogla targać sobie woskiem wlosów na klacie
dobrze, ze ich tam nie mam

...
Napisał(a)
masz racje zostan przy wosku...mysle ze na klate wosk jest najlepszy, bo jakby tak ja depilowac depilatorem to wrrr az strach pomyslec..
no chyba ze chcesz miec blad wloski na klacie to woda sie przyda
hehe
Zmieniony przez - misiaczek7 w dniu 2004-04-09 21:50:21

Zmieniony przez - misiaczek7 w dniu 2004-04-09 21:50:21
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!