Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zdjecia, filmy - kulturystyka i fitness vol 3

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1483370

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31898 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885456
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
pamietam, ze on mial jakis srogi problem z noga - ten hector.

co do brandao - to stary trik winkara, rozciagajace lustro i dobra zarowka, zauwazcie, ze 3 aparaty robia fote i w ktora strone sa skierowane? dlaczego poprostu nie zrobia jemu fotki nie od lustra, trudniej czy jak ??

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 10/4/2024 10:41:11 PM

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 329 Napisanych postów 865 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33258
Pittsburg pro będzie rozszerzone o dywizje open.pula nagród w samym open 200k.
Wg mnie zepsuli jedno z najciekawszych widowisk w kulturystyce.ciekawie było ogladac najlepszych na masie.a poza tym nie wiem czy się będzie chciało robić formę komuś bardziej znaczącemu w środku sezonu masowego.
1

Chciałem być kulturysta bo chciałem pizgac zardzewiałym żelastwem a nie biegać co chwilę do apteki po igły i do laboratorium badać hematokryt.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3097 Napisanych postów 25074 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415042
Tabani

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3097 Napisanych postów 25074 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415042
Vissers

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
Mahoney99
Pittsburg pro będzie rozszerzone o dywizje open.pula nagród w samym open 200k.
Wg mnie zepsuli jedno z najciekawszych widowisk w kulturystyce.ciekawie było ogladac najlepszych na masie.a poza tym nie wiem czy się będzie chciało robić formę komuś bardziej znaczącemu w środku sezonu masowego.

100k$$ za pierwsze miejsce - uwierz, znajdzie sie wielu chetnych... zobacz co na takich zawodach npc w europie dostaja, 10k? na olympi jest 400, na arnoldzie ma byc 500, 1/4 tego co na najlepszych zawodach na planecie, zeby wystartowac w jakims 'picburgu' ?? poprostu, wlodarze pomysleli w koncu, i zamiast placic za guest posing typom bez formy, woleli wrzucic ten szmal do puli(takie moje myslenie) i napewno przyciagnie to wiecej nazwisk do startow jak i wiecej widowni.
3

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 329 Napisanych postów 865 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33258
Najlepsi to max 2 starty w roku robią.jakby termin a okolicach arnolda albo olimpi zrobili to się zgodzę.
Wyjdzie jakiś Samson w swojej polformie,tabani,bonac czy inny labrada.

Chciałem być kulturysta bo chciałem pizgac zardzewiałym żelastwem a nie biegać co chwilę do apteki po igły i do laboratorium badać hematokryt.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Właśnie czytam, ale nie wiem czy dobrze rozumiem, że Tabani nie dostal/nie dostanie wizy do US?? Ktoś coś??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 45 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 20608
Tak 3 rok chyba z rzędu. Przej.bane szykuj się żeby tydzień przed dostać info kij nie wjedziesz bo jesteś arabem xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Possible Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2993 Napisanych postów 20623 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 740207
Szkoda. Dobry zawodnik. Ale coś musi być na rzeczy że akurat jemu nie dają. Inni z Iranu czy Rosji dostają a on non stop odmowa, czy tam w procesie przetwarzania..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

OSTATNIE wolne miejsca na KURSY INSTRUKTORSKIE! PAS

Następny temat

Wyniki MPJiW z Katowic 2014

Spalanie
Polecane artykuły