Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
411
Zaczalem sie odchudzac. Nie stosuje glodowek, ani cud-diet. Staram sie odzywiac racjonalnie i nie chodze glodny.
Wzrost-190 cm
Dwa miesiace temu:
-waga-115 kg
-woda-60 kg
-masa tluszczu 32 kg
Teraz:
-waga-110 kg
-woda-62 kg
-masa tluszczu 24 kg
Czy nie chudne zbyt szybko i czy wzrost nawodnienia jest normalny? Prosze o odpowiedzi.
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
chudniesz chyba w idealnym tępie.....ja znam osoby co w miesiąc traciły...pewnie nie uwierzysz 19kg....ale zapłaciły za to zdrowiem bo nie mogły patrzeć na rower ani na nic...potem tylko siedzieli i wyglądali zniszczeni i cali no nie wiem już jak to nazwać......ludzi podczas odchudzania gubi pośpiech i chcą jak najszybciej i szybciej schudnąć a to nie tędy droga, a wiec powtórze
CHUDNIESZ W IDEALNYM TĘPIE I RÓN TAK DALEJ BO JAK WIDZE WSZYSTKO JEST NA DOBREJ DRODZE.....ćwiczysz coś ??
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
411
Chodzi mi glownie o te 8kg tluszczu. Wiem, ze zdrowe jest miedzy 0.5-1 kg. Chodzi tutaj o mase calkowita?
Rothen:silownia 3x, aeroby-2 lub 3x, wiecej na piechote
Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
411
Witajcie.
Dzis dokonalem pomiaru i wyszlo mi:
-waga-108 kg
-woda-60.2 kg
-masa tluszczu 25.7 kg
Zastanawia mnie spadek beztluszczowej masy (nie licze wody) o 700g. Czy to oznacza, ze jem zbyt malo bialka i mam zanik miesni, czy po prostu miesiac temu moglem np miec wiecej w ukladzie pokarmowym? Brak spadku masy tluszczu oznacza, ze musze zmienic diete lub ruszac sie wiecej?
Szacuny
0
Napisanych postów
169
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
411
W zeszlym tygodniu bylem u lekarza rodzinnego. Pokazalem mu wymienione wskazniki, a on mi na to, zebym nie zwracal na nie uwagi, tylko kierowal sie waga i BMI. Wg niego powinienem wazyc okolo 85 kg. Ma racje? Ile to mniej wiecej powinienm byc?
Jesli wezmie sie pod uwage wskazniki i to, ze zawartosc tkanki tluszczowej powinna wahac sie miedzy 8-20% to mi wychodzi cos okolo 92-95 kg.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
210
zmien lekarza albo po prostu nie sugeruj sie bredniami, ktore wygaduje... co z tego, ze zejdziesz do tych 85kg jesli zgubisz sama wode i miesnie? chyba nie w tym rzecz... ja niby mam wage idealna ale tak naprawde przez te wszystkie durne babskie diety, ktore stosowalam przez wiekszosc zycia jestem po prostu chudym tlusciochem https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/7.gif[/img] dopiero teraz dzieki sfd nawracam sie na zdrowy styl zycia, racjonalna diete i cwiczenia dopiero teraz dzieki sfd nawracam sie na zdrowy styl zycia, racjonalna diete i cwiczenia dopiero teraz dzieki sfd nawracam sie na zdrowy styl zycia, racjonalna diete i cwiczenia [img]../../buziaki/1.gif" alt="" /> a na wage nawet nie patrze...
Zmieniony przez - cinnamon w dniu 2005-08-01 10:24:00
-----------------------------
w ujemnej czasoprzestrzeni i dodatnim duszoczasie...