Inne funkcje mogą być jak wspomniałem przydatne, ale pod warunkiem, że sam koszt zegarka nie będzie wzięty z kosmosu.
Treningi są jak mycie zębów. Nie myślę o nich. Po prostu to robię. Decyzja została podjęta.
Ilość wyświetleń tematu: 6796
Treningi są jak mycie zębów. Nie myślę o nich. Po prostu to robię. Decyzja została podjęta.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźMODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
anubis84Każdy elektronik zegarek ma stoper, po odliczeniu do zera bedzie pikał.
kuba003anubis84Każdy elektronik zegarek ma stoper, po odliczeniu do zera bedzie pikał.
No właśnie tego nie wiedziałem, bo nie miałem nigdy takiego zegarka. Teraz muszę się chyba wybrać do jakiegoś sklepu i zastanowić się nad innymi opcjami, jakie mogą mi się przydać, np GPS do gór, tras biegowych w lesie, itd. Tzn nie chcę smartwatcha, ale zegarek na baterię, czy masz moze coś przetestowane i sprawdzone?
Jeżeli mam po niektórych ćwiczeniach przerwyn np 3 min, a po innych 4, to akurat nie mam zegarka w głowie, rozumiem że Ty masz, zazdroszczę.
Ja w trakcie przerwy i pogadanek z kumplami wolę mieć coś na ręce, co mi zapyka i dzieki temu mam pewność, że nie robię za długich lub za krótkich przerw, co ma kolosalne znaczenie dla treningu.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Nasz sklep
Mega promocja