czy warto jesli zelki i galaretke? slyszalem rozne zdania na ten temat. Jedni mowia ze od galaretki rosna miescnie i sa silniejsze itp, a drudzy ze to strasznie tuczy i nie warto jesc bo rosnie brzuch. Prosze o napisanie co daje jedzenie galaretki i zelek, no i oczywiscie w jakich ilosciach.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja osobiscie lubie zelki Haribo te czarne, nikt inny ich nie lubie wiec nie mam konkurencji.
Serio mowiac to nie wiem jaki jest wplyw zelatyny (bo chyba o niej tu mowimy) na miesnie.
Wiem ze jest to istotny skladnik dla ukladu kostnego, szczegolnie na etapie zrastania sie kosci.
Biały rzeźnik pola trzech sekund i całej trumny 

Serio mowiac to nie wiem jaki jest wplyw zelatyny (bo chyba o niej tu mowimy) na miesnie.
Wiem ze jest to istotny skladnik dla ukladu kostnego, szczegolnie na etapie zrastania sie kosci.

...
Napisał(a)
Żelatyna jako taka na miesnie wplywu nie ma natomiast poprawia funkcjonowanie i wspomaga rehabilitację stawów.
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl
Wystarczy jedno kliknięcie dziennie, które nic nie kosztuje
Im dłużej ćwiczę tym bardziej mi się to podoba
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl
Wystarczy jedno kliknięcie dziennie, które nic nie kosztuje

Im dłużej ćwiczę tym bardziej mi się to podoba

...
Napisał(a)
Tylko, ze zelatyna ma nikla przyswajalnosc.
Zelki i galaretki na miesnie wplywu nie maja, no chyba, ze na miesien piwny.
______
Kawosz
______
Kawosz

"Drzewa umieraja stojac, siadaj mamo!"
pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
...
Napisał(a)
wlasnie mialem cos dodac o tych cukrach
Biały rzeźnik pola trzech sekund i całej trumny 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!