Nie wiem co sie dzieje ale po trenigu moje ciało jest strasznie zimne choc jestem spocony. Trwa to gdzies ok. 15 minut, wy tez tak macie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze masz zimno na silowni?d
Ja ostatnio cwyczylem przy otwartym oknie kilka serii i tez mimo potu na sobie czulem ze jestem zimny. Wialo na mnie a za oknem byl deszcz...:)
Ja ostatnio cwyczylem przy otwartym oknie kilka serii i tez mimo potu na sobie czulem ze jestem zimny. Wialo na mnie a za oknem byl deszcz...:)
...
Napisał(a)
no własnie w tym problem ze jest ciepło powyżej 20 stopni i okna są zamknięte
...
Napisał(a)
organizm poci się miedzy innymi po to żeby ochłodzić ciało i uchronić je przed przegrzaniem wiec może masz bardzo efektywne chłodzenie
też czasami mam po treningu zimne części ciała, ale tylko te odstające

NIE DAWAĆ MI SOGÓW !!
...
Napisał(a)
tez tak mam, ale zimna mam tylko klate
dodam ze sie ostro poce na silce , wiec chyba jest tak jak mowil przedmowca 

Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
...
Napisał(a)
ja tam mam normalna temp ciała 

Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
kowalMasta, powiedz, jak długo trwa twój jeden trening, i czy jest bardzo inensywny, znaczy, czy jak skończysz, to prawie nie masz siły, żeby się ubrać
?
Objawy, które opisujesz, miałem, kiedy np. trochę za ostro pobiegałem. Zimny pot, zimne ciało, szum w głowie - na granicy omdlenia - po prostu za ostro.
Jeżeli trenujesz za ostro - zrobisz sobie krzywdę.

Objawy, które opisujesz, miałem, kiedy np. trochę za ostro pobiegałem. Zimny pot, zimne ciało, szum w głowie - na granicy omdlenia - po prostu za ostro.
Jeżeli trenujesz za ostro - zrobisz sobie krzywdę.
Internal Brain Error !
Smash Your Head against the wall to Reboot.
...
Napisał(a)
hmmmm ja mam zawsze strasznie zimny brzuch po treningu
z reszta ciala jest ok ; prawdopodobnie to przez ten tluszczyk co nagromadzil sie tu i owdzie 

skupuje motywację, tylko ilości hurtowe :>>
...
Napisał(a)
Tak ćwicze bardzo intensywnie i mam takie objawy jak bym zaraz miał zemdleć. Ale tylko jak cwicze intensywnie to są efekty. Więc nie wiem co robić.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!