Witam,
mam pytanie do wszystkich znawcow w dziale,
a wiec podczas treningu na boksie,
dostalem mocny cios w w oko,po wizycie w szpitalu,zrobiono mi zdjecia i lekarz laryngolog stwierdzil zlamanie lewej zatoki,w miejscu pod okiem pojawila mi sie po kichnieciu cos w rodzaju mieekiej opuchlizny(lekarz ten twierdzi ze to powietrze)zalecil mi ok.10 dniowy odpoczynek,przepisal mi nastepujace leki:
Forcid 1000
masc lioton 1000
krople do oczu
disophrol Retard
Dzisiaj ide jeszcze do lekarza specjalisty chirurgii szczekowej.
Czy moglby mi odpowiedziec ktos co moge jeszcze zrobic z tym,poniewaz w pon. mam egzamin na prawo jazdy i niewiem czy go nie przesunac??
i czy lekarz laryngolog,niepowinnienen mnie polozyc w szpitalu,chocby na obserwacji??
Zalezy mi na opinii kilku lekarzy,wiec ide jeszcze dzisiaj do chirurga.
Oczywiscie pragne rowniez zaczerpnac waszej wiedzy na ten temat.
Zgory dzieki,oczywiscie kazda odp nagradzam sogiem.
Pozdrawiam i dziekuje
mam pytanie do wszystkich znawcow w dziale,
a wiec podczas treningu na boksie,
dostalem mocny cios w w oko,po wizycie w szpitalu,zrobiono mi zdjecia i lekarz laryngolog stwierdzil zlamanie lewej zatoki,w miejscu pod okiem pojawila mi sie po kichnieciu cos w rodzaju mieekiej opuchlizny(lekarz ten twierdzi ze to powietrze)zalecil mi ok.10 dniowy odpoczynek,przepisal mi nastepujace leki:
Forcid 1000
masc lioton 1000
krople do oczu
disophrol Retard
Dzisiaj ide jeszcze do lekarza specjalisty chirurgii szczekowej.
Czy moglby mi odpowiedziec ktos co moge jeszcze zrobic z tym,poniewaz w pon. mam egzamin na prawo jazdy i niewiem czy go nie przesunac??
i czy lekarz laryngolog,niepowinnienen mnie polozyc w szpitalu,chocby na obserwacji??
Zalezy mi na opinii kilku lekarzy,wiec ide jeszcze dzisiaj do chirurga.
Oczywiscie pragne rowniez zaczerpnac waszej wiedzy na ten temat.
Zgory dzieki,oczywiscie kazda odp nagradzam sogiem.
Pozdrawiam i dziekuje
Wu-Tang it could be dangerous!