Mam taki problem po silowni... czesto konczac cwiczenia slabo/zle sie czuje(nie wiem jak to nazwac, takie zdezorientownie jakby krecenie w glowie), nie moge sie skupic (np cos czytajac a nawet siedzac przed pc) po 1-3h to przechodzi(zalezy od intensywnosci treningu). Cisnienie ostatnio zaczalem mierzyc nie jest duze 120-130/70-80 (po treningach, przed treningiem podobne). Cwicze juz z 9 miesiecy wczesniej nie mialem takich problemow dopiero teraz od ok. 2-3 tyg ale niedawno zaczelo mnie to niepokoic. Dodam ze mam 18 lat w rodzinie ojciec jak i dziadek sa leczeni sa na nadcisnienie ja takze mialem wysokie (0.5 roku temu) ale lekarz przepisal mi jakies tabletki pobrałem 2 tyg i cisnienie sie unromowalo. Pytanie jest jedno czy to moze miec zwiazek z niedoborem jakies witaminy? zbyt krotka rozgrzewka do duzego wysilku, oddychanie? A moze miec to przyczyne w tym iz ostatnio op*****lałem sie na treningach i teraz jak sie za nie na pozadnie zabralem to takie cos wyszlo;<? głównie chodzi tu o silownie.. HELLLP! wasze rady?
xD?