Co stosować podczas pracy fizycznej, żeby wyeliminować poczucie zmęczenia
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ok, ale nie ma czasu na picie kawy. Czy jest jakiś środek, który przyjmuje się raz np. raz na dwie godziny?
...
Napisał(a)
witaj.
napisz nam cos wiecej
co to za praca i w czym dokladnie tkwi problem?
byc moze po prostu za malo jadasz, praca fizyczna czasem stanowi spory % wydatku energatycznego w naszej diecie.
napisz nam cos wiecej

co to za praca i w czym dokladnie tkwi problem?
byc moze po prostu za malo jadasz, praca fizyczna czasem stanowi spory % wydatku energatycznego w naszej diecie.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
https://sklep.sfd.pl/Trec_Caffeine_200plus-opis2882.html#dawkowanie
Kto powiedział, że musisz pić kawę
Zmieniony przez - potok555 w dniu 2016-03-09 16:11:31
Kto powiedział, że musisz pić kawę
Zmieniony przez - potok555 w dniu 2016-03-09 16:11:31
...
Napisał(a)
To praca na torach, zespołowa, akordowa. Możliwe, że za mało jadam :), ale mam niesamowitą przemianę materii - potrafię w tydzień stracić 2 kg, przy normalnym (wysokokalorycznym) odżywianiu. Moja żona dba o to, bo sama robi masę :). Tak czy siak, praca jest bardzo ciężka, ale dobrze płatna, tylko trzeba harować. Chciałbym móc więcej, niż mogę, stąd pytanie - jak wyeliminować zmęczenie?
...
Napisał(a)
Kawy to ja piję normalnie 8 kubków dziennie. Ale tam nie ma czasu na kawę. Przerwa jest jedna, 20 minut i wszystko. Czy kreatyna, gainer, to dobry pomysł przed robotą? Ale ok, jak kofeina to kofeina :) Dzięki.
...
Napisał(a)
A ode mnie łąp batona - https://sklep.sfd.pl/Scitec_nutrition_Jumbo_Bar-opis33533.html#wartosci
Ja mam tak samo, często zaniedbuję dietę (bo redukuję i z głupoty czasami za mało jem) i dlatego tracę siłę w pracy, skurcze nóg, lekkie wirowanie w głowie itp. Po tym batonie na pewno powrócisz do sił bo ma ponad 300 kcal, duuużo białeczka i trochę węgli co na pewno doda Ci kopa, mi pomaga, a co najważniejsze - chowasz go do kieszeni i zjadasz w ciągu minuty kiedy Ci tylko odpowiada.
Kofeina też niezły pomysł, ale ja polecam jak już to wersję hcl apteczną w prochu:) wyrywa z butów:) nawet jak jesteś uzależniony od kofeiny;)
Ja mam tak samo, często zaniedbuję dietę (bo redukuję i z głupoty czasami za mało jem) i dlatego tracę siłę w pracy, skurcze nóg, lekkie wirowanie w głowie itp. Po tym batonie na pewno powrócisz do sił bo ma ponad 300 kcal, duuużo białeczka i trochę węgli co na pewno doda Ci kopa, mi pomaga, a co najważniejsze - chowasz go do kieszeni i zjadasz w ciągu minuty kiedy Ci tylko odpowiada.
Kofeina też niezły pomysł, ale ja polecam jak już to wersję hcl apteczną w prochu:) wyrywa z butów:) nawet jak jesteś uzależniony od kofeiny;)
1
...
Napisał(a)
kofeina wcale nie musi być dobry wyborem ...
dzięki pobudzeniu może "maskować" zmęczenie, teoretycznie bedziesz czuł sie lepiej ale tak na prawdę organizm będzie dalej dostawał po tyłku
dzięki pobudzeniu może "maskować" zmęczenie, teoretycznie bedziesz czuł sie lepiej ale tak na prawdę organizm będzie dalej dostawał po tyłku
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Batonik, choć moim zdaniem dobrze bym się zastanowił czy białka ma być 50%, czy mniej. Gdybym kupował sobie to wolałbym 30-40%, ale to już kwestia indywidualna. Miałem okazję ciężko pracować za granicą i dużą uwagę zwracałem na regenerację. Dużo snu, pełne koryto, regularny tryb życia, mało alkoholu. W Holandii są 2-3 przerwy w czasie pracy (niepłatne), w sumie godzina to jest łatwiej.
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-03-09 18:25:33
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-03-09 18:25:33
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!