Kolega mnie prosil zebym zapytal o dosc banalna rzecz, a mianowicie: co oznacza mala naklejka w krztalcie nurka na samochodzie, najczesciej jest to spotykane na poludniu Polski blisko gor, naklejka jest dosyc charakterystyczna i przyklejana z tylu samochodu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zazwyczaj takie nalepki mają na samochodach osoby nurkujące. Jeśli ciebie interesuje nurkowanie zapraszam na naszą stronę www.nautilus.kontoshell.pl
Z przyjemnościa porozmawiamy - zostaw informacje w ksiedze gości lub na naszy forum .pozdrawiam
nautilusik
Z przyjemnościa porozmawiamy - zostaw informacje w ksiedze gości lub na naszy forum .pozdrawiam
nautilusik
...
Napisał(a)
???! Widziałem kiedyś coś takiego, ale pojęcia nie mam co to znaczy, o ile w ogóle coś znaczy.
[Doradca w dziale Sporty Extremalne]
Death is the only way out...
[Doradca w dziale Sporty Extremalne]
Death is the only way out...
Wczoraj - Grubas w dziale Sporty Extremalne
Dziś - Buracze w ekstremalnych
Jutro - Admin SFD i insomni
...
Napisał(a)
tez nie wiem
Doradca w dziale Sporty Extremalne
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein
Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
moze gosc ma auto-amfibie
~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

~~~~~~~~~~~
Moderator działu:
*Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
...
Napisał(a)
to oznacza ze jest nurkiem , ma tez cos takiego byc dla rowerzystow
taki znak rozpoznawczy
taki znak rozpoznawczy
...
Napisał(a)
tez tak myslalem tylko ze on napisal ze w gorach
Doradca w dziale Sporty Extremalne

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
moze akurat w gorskich jeziorach nurkuja , albo zbieg okolicznosci ;)
...
Napisał(a)
Popytalem troche zawodowych nurkow i jeden z nich twierdzi, ze nurek z auta pokazuje znak, ktory w zargonie nurkow oznacza "do gory" dlatego spotykany jest w gorach, czasami moze znaczyc po prostu ze wlasciciel auta nurkuje, taki znak rozpoznawczy dla innych nurkow, zeby np wymienic doswiadczenie czy tez uwagi spotykajac sie na wspolnym parkingu
...
Napisał(a)
Może ja się wypowiem.
Najczęściej każdy kto zrobi kurs, chce nalepić na swoim samochodzie taką nalepkę. Najpopularniesza w kształcie jest cała sylwetka nurka pokazującego dłonią znak OK (kiuk połączony z palcem wskazującym w ksztł O ). To że akurat żuciło ci się to w oczy w rejonie górskim to jest czysty przypadek. Oczywiście są miejsca w polsce gdzie więcej jest ludzi nurkujących i miejsca gdzie mniej ludzi nurkuje. Jeżeli chcecie wiedizeć coś więcej o nurkowaniu to pytajcie, bo mam trochę z tym wspólnego :)
Najczęściej każdy kto zrobi kurs, chce nalepić na swoim samochodzie taką nalepkę. Najpopularniesza w kształcie jest cała sylwetka nurka pokazującego dłonią znak OK (kiuk połączony z palcem wskazującym w ksztł O ). To że akurat żuciło ci się to w oczy w rejonie górskim to jest czysty przypadek. Oczywiście są miejsca w polsce gdzie więcej jest ludzi nurkujących i miejsca gdzie mniej ludzi nurkuje. Jeżeli chcecie wiedizeć coś więcej o nurkowaniu to pytajcie, bo mam trochę z tym wspólnego :)
...
Napisał(a)
Robcio, mam pytanie...
ile kosztuje taki kurs i ile trwa?
Life is brutal!!
ile kosztuje taki kurs i ile trwa?
Life is brutal!!
...
Napisał(a)
Kurs składa się z takich składników:
- 5 modułów teoretycznych
- 5 modułów basenowych (konkretne ćwiczenia, np: odnajdowanie automatu, oczyszczanie maski, itp)
- 4 nurkowania na wodach otwartych (jezioro, zatoka, kaminiołom)
A to jak to szybko można zrobić to już zależy od wielkości grupy i ich możliwości czasowych.
- 5 modułów teoretycznych
- 5 modułów basenowych (konkretne ćwiczenia, np: odnajdowanie automatu, oczyszczanie maski, itp)
- 4 nurkowania na wodach otwartych (jezioro, zatoka, kaminiołom)
A to jak to szybko można zrobić to już zależy od wielkości grupy i ich możliwości czasowych.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!