Szacuny
1141
Napisanych postów
2449
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
34643
pamietaj tez ze tu nie chodzi o ilosc tego posilku tylko tez o jego jakosc a jak widac nie za bardzo jakosciowa jest taka zupka chinska poza tym lepiej jest zjesc sobie np jakies nerkowce czy inneorzechy jak masz jakis napad glodu
jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady
Szacuny
2
Napisanych postów
30
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1446
flex1976
Kubas82
A na przyszłość naprawdę proszę o bardziej dojrzałe odpowiedzi niż ta ostatnia - w końcu po to jest to forum...
To może na przyszłość zacznij zadawać dojrzałe pytania , bo nawet każdego dziecko wie ze zupki chińskie to gowno
Flex1976... Osoba w Twoim wieku powinna już zrozumieć, że nie każdy będzie tak zaawansowany jak Ty. Ja jestem nowicjuszem, a patrząc na makro takiej zupki, pytanie wydawało mi się zasadne... Jeśli zaś sądzisz, że to pytanie jest całkowicie bez sensu, proszę o to, abyś po prostu nie brał udziału w dyskusji, która nie jest na Twoim poziomie zaawansowania i pozwolił dowiedzieć się czegoś osobie początkującej, która w naturalny sposób ciągle się uczy i być może zadaje "dziecinne" pytania...
A innym dziękuję za odpowiedzi. W zasadzie może rzeczywiście skład tej zupki to "g****" i mimo małej ilości kalorii, nie warto używać tego jako zapychacza. Skłonię się w stronę większej ilości warzyw - tak chyba będzie bezpieczniej :)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9153
Napisanych postów
83456
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705624
flex1976
Tylko musisz spojrzeć na skład, bo to tablica Mendelejewa. Sporadycznie możesz zjeść ale nie jako stały element diety
No to przecież napisałem Ci to w pierwszym poście ale Ty drążyłes temat dalej . To produkt mocno przetworzony i nie nadaje się jako stały element diety