
Czego potrzebujemy:
- 120 g twarogu drobno mielonego
- 120 g jogurtu naturalnego
- 20 g erytrytolu
- 10 g mąki kokosowej
- 5 g wiórków kokosowych
- 15 g gorzkiej czekolady
- do dekoracji proteinowa czekolada kokosowa
Jak wykonać:
Wszystkie składniki poza czekoladą wkładamy do miski i miksujemy na wysokich obrotach. Przekładamy do pucharka/słoika. Czekoladę rozpuszczamy i polewamy nią masę. Chłodzimy około godziny. Dekorujemy kawałkiem czekolady, płatkami kokosa.
Wartości odżywcze:
Cała porcja to 358 kcal.
Białko 28 g, Tłuszcze 18,6 g, Węglowodany 19 g.
Makro podane bez dekoracji.
Smacznego!
Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.

Coś dla mnie bo bounty uwielbiam.
Kokosa to ja zjem pod każdą postacią.