
Czego potrzebujemy:
- 250 g bananów
- 130 g mleka - ulubionego
- 60 g WPC czekoladowego
- 5 g kakao
- 450 g naturalnego jogurtu proteinowego
Jak wykonać:
Banany kroimy na plasterki i mrozimy około 3 godzin. Po tym czasie blendujemy je z mlekiem, WPC oraz kakao - na gładką masę. Mieszamy z jogurtem proteinowym. Możecie posypać ziarnami kakao lub siekanymi orzechami. Gotowe!
Wartości odżywcze:
Z tych składników otrzymujemy 3 porcje.
Każda to 262 kcal.
Białko 32 g, Tłuszcze 2,5 g, Węglowodany 29 g.
Smacznego!
Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.

jaki to jest jogurt proteinowy?
No ten od producenta Pilos.
Taki posiłek po treningu wskazany?