
Czego potrzebujemy:
- 1 opakowanie burgera vege
- 50 g komosy ryżowej
- 150 g warzyw - mix papryka , cukinia, cebula
- 10 g ulubionej Dzikiej Oliwy
- ulubione przyprawy - sól, pieprz, oregano
Jak wykonać:
Komosę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Burgera przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, uformować kotleciki, usmażyć na złoty kolor. Warzywa pokroić w drobne paski, wrzucić na rozgrzany olej, doprawić do smaku i co chwilę mieszając smażyć kilka minut. Najlepiej zgrać w czasie wszystkie czynności:) Wszystko wyłożyć na talerz lub do boxa.
Wartości odżywcze:
Cała porcja to 700 kcal.
Białko 32 g, Tłuszcz 19,3 g, Węglowodany 94,5 g
Smacznego!
Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.

Ostatnio robiłam burgery z tej mieszanki, ale ten przepis wygląda na ciekawszy, trzeba przetestować.